Jormakan sukuseura ry on perustettu 20.2.1988 Karjala-talon Laatokka-kabinetissa Helsingissä. Tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun synnyinseudun ja menneitten sukupolvien muistoa, toimia suvun jäsenten välisenä yhdyssiteenä sekä edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa.

Sukuseuraan tällä hetkellä kuuluu vajaa 140 jäsentä.

Sukuseura on julkaissut kaksi sukukirjaa. Vuonna 1997 painettiin Jormakan Suku-sukukirja. Keväällä 2005 saatiin painosta jatko-osa. Ensimmäisessä sukukirjassa on selostettu melko laajasti suvun alkuperää. Yli puolet kirjasta on sukuluetteloja. Sukukirjan kakkososassa kertomuksia eri sukuhaarojen vaiheista ja noin puolet kirjasta on sukutaulukoiden täydennyksiä.

Vuosina 2007 - 2009 tehdyt lisäselvitykset suvun alkuperästä eivät ole tuottaneet uutta tietoa.

Sukuluettelot saatiin nettiin (jäsenille) vuoden 2010 alusta.

Liity jäseneksi

Sukuseuran jäseneksi voi liittyä henkilö, jolla on isän tai äidin puolelta sukuyhteyksiä Jormakan sukuun. Lähetä sähköpostia puheenjohtajalle yhteystiedoissa mainittuun osoitteeseen (matti.jormakka@iki.fi), niin saat tarkemmat ohjeet.

Myös rahalahjoituksia otetaan vastaan

Sukuseuraa voi tukea antamalla rahalahjoituksen sukuseuran tilille:

FI71 5278 5020 0031 44

Sukuseuran säännöt löytyvät täältä.