Sukuluettelon tietoja alettiin kerätä heti sukuseuran perustamisen jälkeen. 90-luvun alkupuolella tietoja alettiin viedä systemaattisesti tietojärjestelmään. Vuonna 97 julkaistussa sukukirjassa on sukutaulukot sen hetken mukaisina ja vuonna 2005 ilmestyneessä sukukirjassa on lisäykset, muutokset ja täydennykset.
Nyt netissä olevat tiedot ovat pääosin ajan tasalla, mikäli lisäykset ja muutokset on ilmoitettu sukuseuralle. Tästä lähtien tietoja ylläpidetään täällä. Lomake muutoksia/lisäyksiä varten löytyy tästä. Word-muodossa lomake löytyy tästä.  Muutos/lisäyspyyntöjä voi lähettää myös sähköpostilla puheenjohtajalle.
Sukuluettelon ylläpitämisetä kiinnostuneita vapaaehtoisia pyydetään ottamaan yhteyttä sukuseuran puheenjohtajaan.

Henkilötietolaki aiheuttaa melkoisia haasteita tälläiseen järjestelmään mm. elossa olevan henkilön tietoja ei voida näyttää julkisesti. Lisätietoja asiasta löytyy osoitteesta www.tietosuoja.fi.

Järjestelmä on tarkoitettu sukuseuran jäsenille ja sukuluetteloon pääseminen vaatii kirjautumisen.
Järjestelmään rekisteröityneet ja omilla tunnuksillaan kirjautuneet näkevät asioita vähän enemmän, kun käyttäjä on kytketty sukuluettelossa omiin tietoihinsa.

Jormakan suvun sukuluettelot ovat nyt netissä osoitteessa www.jormakansukuseura.fi/sukuluettelo

Matti Jormakka, matti.jormakka@iki.fi